Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice
MAXIM de eficacitate.

“ Aliați de nădejde – un câștig de cauză. ”

Mihaela DOBRE

“Excelenta in avocatura este atinsa atunci cand cunoasterea se combina perfect cu intelegerea si impreuna converg spre implinirea obiectivului propus.”

Sunt partener-fondator al societatii de avocati Maxim & Partners, cu o experienta acumulata in acest domeniu de peste 13 ani in drept societar, drept comercial,  drepturi de proprietate si  drepturi in relatiile dintre angajator-angajat.

Am aprofundat cunostintele de drept continuand studii postuniversitare in cadrul Universitatii de Drept Bucuresti. Am deprins tehnici de mediere in cadrul cursurilor de formare a mediatorililor sustinute de Asociatia Pro Medierea.

La bara, ca avocat pledant, am sustinut pozitia clientilor mei in litigii privitoare la  drepturi si obligatii nascute din raporturi comerciale, din raporturi de proprietate, dar si din raporturi de munca…

miky (2)modificat

Attorney at Law – Senior Partner

Email: mihaela.dobre@maximpartners.ro

Telefon: +4031 438 26 91

Georgiana MAXIM

,,Principiul dupa care ma ghidez in profesie este: In relatia cu fiecare client ma comport asa cum mi-as dori sa fiu tratata de avocatul meu. Cred ca avocatura premiază oamenii responsabili și corecți.”

Sunt partener-fondator al societatii de avocati cu raspundere limitata Maxim & Partners cu o experienta in domeniu de aproximativ 13 ani. Sunt absolvent al studiilor postuniversitare in domeniul dreptului comunitar, membru fondator al Asociatiei Internationale de Drept Civil si Secretar General al Asociatiei Nationale a Tinerilor Juristi din Romania.

Ca avocat pledant, inca de la intrarea in profesie am obtinut succese importante in domenii specifice ale dreptului. Astfel, am obtinut pentru clientii mei prima hotarare judecatoreasca din Romania pentru acordarea de despagubiri in natura persoanelor ce au beneficiat de dispozitiile Legii 290/2003 privind acordarea de despăgubiri…

georgiana-modificat

Attorney at Law – Senior Partner

Email: georgiana.maxim@maximpartners.ro

Telefon: +4031 438 26 91

Daniel ENE

“In chestiuni care tin de dreptate si adevar nu exista  probeleme mari si probleme mici si de aceea abordez cauzele clientilor in egala masura, cu aceeasi atentie si daruire!”

Sunt partener-fondator al societatii de avocati Maxim & Partners, cu o experienta acumulata in acest domeniu de peste 14 ani in drept privat: drepturi de proprietate si fond funciar, dreptul mediului, achizitii publice.

In anul 2005 am obtinut titlul de Master degree in Drept intern si international al mediului, iar in 2010 am obtinut titlul de Doctor in stiinte juridice in domeniul fundamental ordine publica si siguranta nationala abordand o problematica ce tine de securitatea ecologica.

Sunt expert in achizitii publice si in accesare fonduri structurale si de coeziune europene…

dan-modificat

Attorney at Law – Senior Partner

Email: daniel.ene@maximpartners.ro

Telefon: +4031 438 26 91

Ramona ZAHARIA

“Nu se întâmplă de multe ori în viață să ai nevoie de sfatul unui avocat. Sunt totuși situații în care  problematica ivită trebuie să primească o consiliere legală completă, coerentă, precisă și in timp util pentru ca situația să nu scape de sub control.”

Sunt avocat definitiv al Baroului București și  membru al echipei de avocați din cadrul Maxim & Partners, cu o experiență în domeniul juridic de peste 7 ani.

Ca avocat, dar mai ales ca om, cunosc cât de mult se pot complica lucrurile daca nu le rezolvi la timp și in mod corect sau fără a apela la persoana potrivită. De aceea…

 

ramonamodificat

Attorney at Law

Email: ramona.zaharia@maximpartners.ro

Telefon: +4031 438 26 91