Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice
MAXIM de eficacitate.

MAXIM & PARTNERS este o societate profesională de avocați având un departament specializat in colectarea debitelor, care intentionează să pună la dispoziția companiilor interesate, toate resursele de personal și cunostințele acumulate in cei peste 16 ani de activitate in avocatura.

Ceea ce particularizează departamentul nostru de recuperare creanțe față de alte departamente de același gen din cadrul caselor de avocatură sau față de societațile de recuperare ce opereaza pe piața romanească este ca avocatul nostru ce coordoneaza Departamaentul de recuperare creante a avut oportunitatea de a fi lucrat in interiorul unui holding mulținational de distribuție medicamente, cu peste 3.000 de clienti, ca manager al Departamentului Creante. Altfel spus, modul de lucru al companiilor mari si foarte mari, structura organizatorica, modalitatea de raportare in cadrul companiilor nationale si multinationale au fost cunoscute nemijlocit de partenerul nostru specialist in aceasta materie, care aduce astfel  o expertiză in plus față de expertiza legală,  cunostinte de care clienții noștri trebuie și pot să se folosească.

Departamentul nostru poate prelua activitatea de colectare debite de la momentul implinirii scadenței lor fără ca obligația de plată să fie executată și până la satisfacerea lor integrala. Acest parcurs poate include

-notificari

-negocieri

-tranzactii

-actionarea in justitie pentru realizarea creantelor pe toate treptele de jurisdictie

-executarea silită a debitorilor