Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice
MAXIM de eficacitate.

“In chestiuni care tin de dreptate si adevar nu exista  probeleme mari si probleme mici si de aceea abordez cauzele clientilor in egala masura, cu aceeasi atentie si daruire!”

 

Sunt partener-fondator al societatii de avocati Maxim & Partners, cu o experienta acumulata in acest domeniu de peste 14 ani in drept privat: drepturi de proprietate si fond funciar, dreptul mediului, achizitii publice.

In anul 2005 am obtinut titlul de Master degree in Drept intern si international al mediului, iar in 2010 am obtinut titlul de Doctor in stiinte juridice in domeniul fundamental ordine publica si siguranta nationala abordand o problematica ce tine de securitatea ecologica.

Sunt expert in achizitii publice si in accesare fonduri structurale si de coeziune europene.

Ca avocat pledant, m-am implicat cu success in litigii privitoare la drepturi si obligatii nascute din raporturi de proprietate, din raporturi de familie, dar si din raporturi de munca si comerciale.

Sunt cadru didactic universitar si predau dreptul mediului si drept procesual civil la Facultatea de drept a Universitatii Bioterra.  Mi-am inceput cariera didactica, mai intai ca asistent si ulterior ca lector.

Din 2012 sunt membru al Comisiei de disciplina din cadrul Baroului Ilfov.

In calitate de coordonator al formei anterioare de exercitare a profesiei de avocat, m-am implicat activ in managementul acesteia coordonand in mod eficient echipa de colaboratori.

Principalele mele valori, fără de care n-aş putea performa sunt: respectarea legii, respectarea adevărului juridic, profesionalismul și tenacitatea, fără a neglija însă dăruirea şi munca.

Vorbitor al limbii engleze.

 

Arii de practica:

LITIGII SI ARBITRAJ

  • Drepturi de proprietate
  • Mosteniri legale si testamentare
  • Fond funciar
  • Achizitii publice
  • Energie si Protectia mediului
  • Dreptul familiei
  • Drept Comunitar