Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice
MAXIM de eficacitate.

,,Principiul dupa care ma ghidez in profesie este: In relatia cu fiecare client ma comport asa cum mi-as dori sa fiu tratata de avocatul meu. Cred ca avocatura premiază oamenii responsabili și corecți.”

 

Sunt partener-fondator al societatii de avocati cu raspundere limitata Maxim & Partners cu o experienta in domeniu de aproximativ 13 ani. Sunt absolvent al studiilor postuniversitare in domeniul dreptului comunitar, membru fondator al Asociatiei Internationale de Drept Civil si Secretar General al Asociatiei Nationale a Tinerilor Juristi din Romania.

Ca avocat pledant, inca de la intrarea in profesie am obtinut succese importante in domenii specifice ale dreptului. Astfel, am obtinut pentru clientii mei prima hotarare judecatoreasca din Romania pentru acordarea de despagubiri in natura persoanelor ce au beneficiat de dispozitiile Legii 290/2003 privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, ca urmare a stării de război şi a aplicării Tratatului de Pace între România şi Puterile Aliate şi Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947.  Am reusit pentru partea pe care am reprezentat-o admiterea de catre Curtea de Apel Bucuresti  a unui recurs la un recurs si am asigurat apararea in dosare in care clientii mei a obtinut restituirea in natura pentru unele din cele mai mari suprafete de teren reconstituite in judetul Ilfov.

Consider ca reusita in profesie este urmarea unei temeinice pregatiri profesionale, ca solutiile optime pentru client sunt cele care pastreaza un raport corect intre timpul necesar pentru atingerea obiectivului propus si optimizarea resurselor pe acel interval de timp.

Sunt de parere ca un avocat trebuie să sancționeze abuzul sub orice formă și să lupte pentru a așeza lucrurile în matca lor firească. Am pledat cu preponderenta in litigii referitoare la dreptul de proprietate, contencios administrativ-achizitii publice, fond funciar si raspundere profesionala.

Am asigurat consultanta juridica pentru proiecte imobiliare precum ,,Vanatori Residence” si ,,13 Septembrie Tower”

Sunt  adepta  rezolvarii situatiei litigioase prin metode amiabile, intr-un termen rezonabil si consider ca interventia Instantelor de judecata este oportuna din momentul in care cazul nu mai poate fi solutionat in alt mod.

Sunt pasionata de ceea ce fac, asez clientul si interesele acestuia in centrul preocuparii mele si doresc ca societatea al carei fondator sunt sa devina un reper al avocaturii din Romania.

 

Avocat pledant – arii de practica:

  • contencios administrativ si fiscal
  • achizitii publice si statutul alesilor locali
  • drept comunitar
  • litigii de munca si litigii referitoare la functionarii publici
  • proprietate si fond funciar
  • proprietate intelectuala
  • arbitraj comercial