Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice
MAXIM de eficacitate.

Informația, susținător al oricărei cauze.

Societatea noastra a luat fiinta din imbinarea armonioasa a dorintei firesti de a impartasi si altora experienta acumulata individual, cu necesitatea de a a aborda un nivel mai complex de organizare si problematica juridica.

Evident ca cele doua conditionari ale unei “nasteri” reusite nu au aparut pur si simplu. Am spune mai degraba ca maturitatea profesionala si experienta de lucru cu clientul, acumulate in cei peste 16 ani de activitate individuala, au condus in mod fericit la intalnirea noastra. Fiecare dintre parteneri si-a inceput activitatea conducandu-si propriul birou de avocatura si cunoscand succesul personal. Dar,nazuind spre mai mult, asocierea a venit ca un pas firesc.

Consultanta juridica este un domeniu extrem de dinamic. Ea necesita o abordare din ce in ce specializata, prin prisma modificarillor spectaculoase din ultimii ani ale vietii sociale si economice din Romania. Aceasta este si idea noastra despre modelul de succes in avocatura: orientarea catre specializare pe ramuri distincte versus abordarea exhaustiva dar superficiala a dreptului in general.

Ceea ce ne-a unit intr-o echipa puternica sunt chiar valorile care ne caracterizeaza atat individual, cat si ca organizatie: PROFESIONALISMUL, CONDUITA ETICA,DEDICATIA si SPIRITUL INOVATIV.

In rezultatele noastre CALITATEA primeaza in fata CANTITATII. Astfel dovedim faptul ca nu tot ceea ce e MARE este si BUN.