Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice
MAXIM de eficacitate.

INSOLVENȚĂ ȘI FALIMENT

In domeniul insolventei si falimentului, serviciile oferite de societatea noastra pornesc de la rolul si scopul acestor proceduri judiciare, de reechilibrare economica a societatilor comerciale.

Pentru Debitori :  analiza fiananciar -contabila a clientului, intocmirea cererilor de declarare a insolventei, construirea planurilor de reorganizare , asistenta si reprezentarea juridica a debitorilor insolventi in fata instantelor de judecata, negocierea planurilor de reorganizare cu creditorii, asistenta in derularea planurilor de reorganizare.

Deși pare a fi un stigmat , insolvența trebuie trebuie privita ca un demers necesar pentru un nou inceput. O transformare, o regandire a modului de utilizare a resurselor umane si de capital.

Pentru Creditori: intocmirea declaratiilor de creanta, asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata, analiza masurilor luate de administratorul judiciar si intocmirea contestatiilor atunci cand este cazul, analiza planurilor de reorganizare ale debitorilor insolvent, negocierea planului de reorganizare sub aspectul gradului de satisfacere al creantelor, reprezentarea in adunarea creditorilor si exprimarea votului pe baza de mandat, urmarirea modului de distribuire a creantelor.

Este bine de stiut ca Noul Cod al Insolventei limiteaza practicile abuzive ale debitorilor insolventi, ca participare la activitate curenta a debitroului insolvent nu mai poate fi privita ca o  expunere necontrolata a creditului comercial cata vreme exista posibilitatea declararii falimentului acelui debitor care nu-si plateste in 60 zile datoriile curente acumulate dupa deschiderea procedurii.