Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice
MAXIM de eficacitate.

“Excelenta in avocatura este atinsa atunci cand cunoasterea se combina perfect cu intelegerea si impreuna converg spre implinirea obiectivului propus.”

 

Sunt partener-fondator al societatii de avocati Maxim & Partners, cu o experienta acumulata in acest domeniu de peste 13 ani in drept societar, drept comercial,  drepturi de proprietate si  drepturi in relatiile dintre angajator-angajat.

Am aprofundat cunostintele de drept continuand studii postuniversitare in cadrul Universitatii de Drept Bucuresti. Am deprins tehnici de mediere in cadrul cursurilor de formare a mediatorililor sustinute de Asociatia Pro Medierea.

La bara, ca avocat pledant, am sustinut pozitia clientilor mei in litigii privitoare la  drepturi si obligatii nascute din raporturi comerciale, din raporturi de proprietate, dar si din raporturi de munca.

Pastrand ritmul cu actualitatea legislativa, am acumulat experienta in segmentul  litigiilor care au ca obiect eliminarea clauzelor abuzive din contractele preformulate dintre profesionisti si consumatori. In prezent detin o practica judiciara proprie in acest domeniu.

De pe pozitia de consultant juridic, m-am asezat de aceeasi parte a mesei cu importante companii deruland impreuna proceduri de negociere a raporturilor comerciale cu partenerii de bussiness.

In calitate de coordonator, m-am implicat in proiecte de initiere si dezvoltare imobiliara, din faza elaborarii proiectului si pana la contractarea cu beneficiarul final.

Vorbitor fluent al limbii engleze.

 

Arii de practica:

CONSULTANTA SI ARBITRAJ

  • Drept societar & Drept comercial
  • Drepturi de proprietate si protectie & Raporturi de munca
  • Fuziuni, divizari, dizolvari, achizitii
  • Insolvente – in parteneriat
  • Taxe si impozite – in parteneriat
  • Drept Comunitar al Uniunii Europene