Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice
MAXIM de eficacitate.

Nu se intampla de multe ori in viață să ai nevoie de sfatul unui avocat. Sunt totuși situații in care  problematica ivită trebuie să primească o consiliere legală completă, coerenta, precisă și in timp util sau pentru ca situația să nu scape de sub control.

Sunt Ramona Zaharia, avocat definitiv al Baroului București și  membru al echipei de avocați din cadrul Maxim & Partners, cu o experiență in domeniul juridic de peste 7 ani.

Ca avocat, dar mai ales ca om, cunosc cât de mult se pot complica lucrurile daca nu le rezolvi la timp și in mod corect sau fără a apela la persoana potrivită. De aceea, in calitate de avocat mă străduiesc să rezolv fiece cauza cu exigență și compasiune. Lucrând cu mine veți ințelege in mod corect și complet care este statusul situației in care vă aflați și care sunt opțiunile legale de care dispuneți.

Acționez cu diligență și urmaresc ca de fiecare dată să obțin pentru dumneavoastra satisfacția binemeritată, principiul meu călăuzitor fiind în esență identificarea celei mai bune strategii la situația factuală prezentată.

Domeniile de drept in care m-am implicat până in prezent vizează in special raporturile contractuale și societare, dar și cele care privesc domeniul de real estate sau dreptul Uniunii.

Vorbesc engleză fluent.

Arii de practică:

CONSULTANȚĂ ȘI LITIGII:

  • Drept civil și societar
  • Drept imobiliar
  • Recuperare creanțe
  • Dreptul familiei
  • Drept contravențional
  • Dreptul UE